måndag 6 februari 2012

Panacotta med vitchoklad

Igår gjorde jag pannacotta till efterätt, det är ju så underbart gott! Bland de godaste efterätterna om du fårgar mej :) Jag använde gelesocker istället för gelatin. Dels för att jag tycker att det är mycket godare & att vegetarianer kan äta det :)
Här kommer receptet på hur jag gjorde min, till ca 4-6 porioner

5 dl vispgrädde
100 g vitchoklad (anton berg)
1 dl gelesocker

Häll grädden i en kastrull, bryt chokladen i mindre bitar. Smält chokladen i grädden.
Blanda sedan i gelesockret, koka i 30 sek! Ta bort & häll upp i portionsglas. Ställ kallt minst 2 timmar.
Mins stod nog 6 timmar iallafall.
Servera gärna med någon frukt eller bär.





Hoppas att ni hade en bra nyårsafton för det hade vi!
Nu så kommer denna tid då jag bestämt mej för att vara nyttig, så det kommer vara mera nyttiga recept en tid nu :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar