Denna mousse var riktigt god, men tyckte den var lite väl kompakt men kanske jag som gjorde fel? Men smaken var väldigt god.
Även detta recept har jag hittat hos baka baka liten kaka Hon har väldigt många bra recept på sin blogg!
Men detta recept gjorde jag om lite..
1 dl kall mjölk
½ påse vaniljkrämspulver100 g färskost 1 dl vispgrädde
200 g jordgubbar
½ dl socker4 gelatinbladen skvätt jordgubbsspad eller saft
Blanda mjölken & vaniljkrämspulvret, ställ kallt en liten stund.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda ihop färskost, vaniljkräm, jordgubbar, socker. Häll upp jordgusspat eller saften i en kastrull. värm & smält gelatinbladen där i.
Blanda försiktigt ner detta i det andra när den inte är så varm längre.
Vispa sedan grädden och rör försiktigt ner med det andra. Ställ kallt så den stelnar lite innan du fyller din tårta.
Även detta recept har jag hittat hos baka baka liten kaka Hon har väldigt många bra recept på sin blogg!
Men detta recept gjorde jag om lite..
1 dl kall mjölk
½ påse vaniljkrämspulver100 g färskost 1 dl vispgrädde
200 g jordgubbar
½ dl socker4 gelatinbladen skvätt jordgubbsspad eller saft
Blanda mjölken & vaniljkrämspulvret, ställ kallt en liten stund.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
Blanda ihop färskost, vaniljkräm, jordgubbar, socker. Häll upp jordgusspat eller saften i en kastrull. värm & smält gelatinbladen där i.
Blanda försiktigt ner detta i det andra när den inte är så varm längre.
Vispa sedan grädden och rör försiktigt ner med det andra. Ställ kallt så den stelnar lite innan du fyller din tårta.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar