söndag 5 februari 2012

Fluff

Några har frågat mej hur man gör fluff som jag brukar ha i mina tårtor.
Jag älskar fluff då du kan exprementera dej fram hur du vill ha det.
Du kan ha vilket godis du vill. Detta räcker till ett lager på en normalstor tårta
såhär gör du :
3 dl grädde
Valfritt godis 60 g, ifall det är gelatin, ickegelation & hårda godisar.
Ifall du vill ha choklad ska du ha i 180 g

Häll i grädden i en kastrull, samt godiset. Smält godiset i grädden på ganska svag värme. Grädden får inte koka!
När det har smält häller du det i en bytta. Sedan ska det stå i kylen i minst 6 timmar!
Jag brukar göra min på kvällen och låta den stå över natten.
Sedan vispar du detta som vanlig grädde och brer ut det på din tårta.r

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar