måndag 23 juli 2012

Modellart hello kitty

Jag skulle verkligen behöva hjälp nu!
Jag gjorde ett försök att modellera  en Hello kitty till min dotters tårta till nästa helg. Såg ganska okej ut när den var klar, men efter en stund så sjönk hela kitty & nu ser det ut som om hon har fetma!
Vad använder ni som modellerar? Detta är bara sp, blandar ni med något?


5 kommentarer:

 1. Jag använder bara SP, men det kanske beror på vilken sort man använder? Jag använder bara dekorfondant från Strössel & Annat, samt FunCakes. Men sen när jag gör figurer sticker jag även en okokt spaghetti genom hela när jag modellerar, för att hålla den uppe, kanske är den som gör det? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har dr otekers.. Hade en blompinne i den.. Ska tetsa att göra med flowerpaste. se om det fungerar bättre. Fick kasta henne, hon ble bara tjockare och tjockare :P

   Radera
 2. Jag använder sp. Låt huvud o kropp torka till lite ( inte helt) innan du sätter ihop dem, så sjunker de inte ihop. Har inte själv testat dr otekers, för jag har inte hört nån som är nöjd med den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. okej. Ja det kankse är det då..

   Radera
 3. Jag använder lite cmc i min sp för att de ska bli en aning hårdare så de blir fast.oetkers ska man inte köpa,den är faktiskt sämst på marknaden.

  SvaraRadera